Termset with same name under different groups not Importing

I have 2 Termset with same name but in different group and guid is also different. While importing from XML ,second Termset is not getting created and following error is displayed. [2:55:11 PM] ...

Id #3264 | Release: None | Updated: May 4 at 9:07 PM by VishnuJalagam | Created: May 4 at 9:07 PM by VishnuJalagam

Add support for Custom properties

Is there a way to include custom properties for the terms in the export/import functionality?

Id #3224 | Release: None | Updated: Jan 28, 2016 at 12:44 PM by matzhoog | Created: Jan 28, 2016 at 12:44 PM by matzhoog

could not import termset, group loses focus

I did an Export on one machine, have the XML file available. I imported the XML in my test Environment once without a Problem. One of my colleagues also wanted to Import the XML in his Environment,...

Id #3066 | Release: None | Updated: Jul 22, 2015 at 9:54 AM by jpalo | Created: Jul 17, 2014 at 8:42 AM by DKV

Reused Terms at the root of a TermSet do not have 'reuse' flag applied during export

We ran into an issue during export/import of a term set that contained reused terms from another (already imported) term set. The tool would display this error message during import: "Terms can not...

Id #3016 | Release: None | Updated: Mar 5, 2014 at 1:58 PM by BonoChrisP | Created: Mar 5, 2014 at 1:58 PM by BonoChrisP

Trying to use on SharePoint 2013

Hi, I want to use this on SharePoint 2013, and I figure it should work with the right assemblies. I got missing assembly errors for the following when I tried to run it, and all went away when I ...

Id #2895 | Release: None | Updated: Aug 16, 2013 at 2:09 PM by david_tappan | Created: Aug 16, 2013 at 2:06 PM by david_tappan

XML does not import labels

I exported from one farm with XML and I can see the labels in the XML file. But when I import on another farm, the labels do not come in.

Id #2821 | Release: None | Updated: Jul 17, 2014 at 8:39 AM by DKV | Created: Apr 11, 2013 at 3:50 PM by ofergal

LCID Error

Hi, When attempting to import a TermSet i ge an LCID Error message "[14:30:03] ERROR : Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name:"

Id #2702 | Release: None | Updated: Jul 24, 2013 at 1:01 PM by W0ut | Created: Dec 3, 2012 at 2:01 PM by bnaughton

  • 1-7 of 7 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items